Сб, 2024-04-27, 03:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:27
ЗСУ вдарили по базі ПВК “Вагнера” у Попасній, перед цим її “засвітив” на фото російський пропагандист
Інші останні Новини з регіонів України

Удару завдано швидше за все з HIMARS

По базі ПВК “Вагнера” в Попасній завдано удару, про це повідомляють проросійські Telegram-канали, зокрема, російського пропагандиста Юрія Котенка, а також канал REVERSE SIDE OF THE MEDAL, який публікує новини про «вагнерівців» та оголошення набору найманців.

Котенко пише, що удару було завдано ймовірно з РСЗВ HIMARS. За його даними, один загиблий і багато поранених, «великих втрат немає», але це не точно.

8 серпня російський військовий кореспондент Сергій Середа опублікував фотографії з найманцями ПВК Вагнер у Попасній. Коли саме їх було зроблено – невідомо. На одному з фото навіть було видно табличку на будинку з адресою цього місця: вул.Миронівська,12.

На фото також була присутня людина, схожа на Євгена Пригожина. Локація на цих фото дуже схожа на місце, по якому було завдано удару.

ЗСУ вдарили по базі ПВК “Вагнер” у Попасній, перед цим її “засвітив” на фото російський пропагандист

Офіційної інформації від Українських збройних сил поки не надходило.

Ситуацію прокоментував журналіст Денис Казанський: “Розташування найманців із ПВК «Вагнер» у Попасній знищено точним ударом «Хаймарсу». Здавалося б, новина буденна, якби не одна обставина.

Місце дислокації вагнерівців спалив російський воєнкор-дегенерат, який виклав фотографії бази у свій телеграм-канал. Після чого з найманцями сталася чергова «кумедна історія», які вони так люблять.

Тепер з-під завалів виносять убитих і поранених злочинців, яких набирали до ПВК «Вагнер» по російських в'язницях, а воєнкору Середі вручається премія імені А. Коца”.

(А.Коц – ще один російський пропагандист, який у відеосюжеті “засвітив” місце розташування російських військових і техніки, після чого по цій позиції вдарили ЗСУ – ред.)

Захоплення Попасної вважається основним досягненням ПВК «Вагнера».

Після захоплення найманцям угрупування почали вручати медаль «За взяття Попасної». Пригожину, за інформацією Telegram-каналів, таємним указом вручили зірку героя росії. Прес-секретар президента рф дмітрій пєсков ці повідомлення спростовувати не став.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 421 | Додав: adminA | Теги: зсу, база ПВК “Вагнера”, Фото, Попасна, російський пропагандист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]