Пт, 2024-03-29, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:32
Звернулися до Росії дипломати США
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Дипломати США звернулися до Росії

Посольство США закликало Москву поважати суверенітет України в зверненні з нагоди Міжнародного дня миру

У Сполучених Штатах Америки з нагоди Міжнародного дня миру вчергове закликали владу Російської Федерації поважати суверенітет України. Про це йдеться в повідомленні Посольства США в Україні.

"У Міжнародний день миру ми знову згадуємо про громадян на сході України і в Криму, чиї життя зараз зруйновані дестабілізуючою поведінкою Росії та її зневагою міжнародними нормами", – заявили американські дипломати.

У Посольстві також нагадали Москві, що необхідно дотримуватися своїх міжнародних зобов'язань.

"Росія повинна поважати суверенітет України і дотримуватися своїх міжнародних зобов'язань", – зазначили в дипломатичному відомстві.

Нагадаємо, днями в Нью-Йорку стартувала 73-тя сесія Генасамблеї ООН. Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко буде одним з віце-голів 73-ї сесії Генасамблеї.

Крім того, 26 вересня на сесії Генасамблеї ООН очікується виступ президента України Петра Порошенка. Раніше повідомлялося, що в своєму виступі він вимагатиме розгортання миротворчих сил ООН на Донбасі, а також представить аналіз поточної ситуації, стратегії розвитку і бачення зміни ролі, функції та місії організації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: дипломати США, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]