Сб, 2024-04-27, 04:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Ні Лінмей, 55-річна китаянка, матір двох дітей, представила в себе вдома в Тайюані провінції Шаньсі в Китаї своє волосся.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле знову заявляє, що підписання та ратифікація угоди про асоціацію Україна-ЄС залежить від того, як українська влада розв'яже проблеми у сфері верховенства права та щодо справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



Бывший президент СССР Михаил Горбачев назвал итоги выборов в Государственную думу, прошедших 4 декабря, нечестными и призвал власти провести новое голосование.


Поліцейські встановлюють металеву огорожу по периметру Тріумфальної площі в центрі Москви після повідомлень про плани опозиції провести новий несанкціонований мітинг проти порушень на виборах до Держдуми.



8 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень місцями невеликий мокрий сніг, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +1...+3 градуси.




Опис бурхливої любовної сцени в душі приніс американському письменнику Девіду Гутерсону щорічну британську премію за найгірший опис сексу в художній літературі.





Парламент Греції ухвалив державний бюджет на 2012 рік, що передбачає заходи жорсткої економії.




Організація Human Rights Watch засудила арешт опозиціонерів і демонстрантів у Москві й закликала російську владу поважати право громадян на свободу зібрань.



"Дощ" із фунтових купюр випав на одному з найстаріших курортів Великобританії - у Блекпулі.




Сполучені Штати заснували в Ірані віртуальне посольство, щоб підтримувати контакти з іранським народом у режимі онлайн.




Жовтневий райсуд Луганська задовольнив позов ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" до редакції газети "ХХІ век" про захист ділової репутації і компенсацію моральної шкоди на суму 250 тисяч гривень.


Для того чтобы противостоять оппозиции на акциях против несправедливых выборов в центре Москвы, власти принудительно заставляли учащихся колледжей и вузов выступать на стороне "Наших" и "Молодой гвардии".





Правительство РФ инвестирует 10 миллионов долларов в реставрацию расположенного в центре Иерусалима исторического комплекса Сергиево подворье, переданного Израилем России.



Известный ливанский художник Джамиль Молаеб откликнулся на арабскую "голую революцию" в социальных сетях.



Угода про асоціацію з Євросоюзом і Митний союз - це два режими, які не можуть існувати одночасно на відміну від угод України про ЗВТ з СНД і з ЄС, оскільки вони базуються на стандартах СОТ.