Вт, 2024-03-19, 06:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

США передали військовослужбовцям Збройних сил України партію нових безпілотників вартістю понад 12 млн дол. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-07-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У ГО "Ніхто крім нас" підтвердили, що в допомозі бійцям "Беркута" позбутися зброї і вийти з Києва підозрюють керівника ГО Олександра Ковальова.


 

Хресний хід із нагоди річниці хрещення Київської Русі розпочнеться в Києві у четвер, 28 липня, приблизно о 12.00. Відповідний анонс опубліковано на сайті Української православної церкви Київського патріархату.


 

 

Донецький "Шахтар" обіграв з рахунком 2:0 на своєму полі швейцарський "Янг Бойз" у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.


 

 

За минулу добу в районі проведення Антитерористичної операції російські окупаційні війська 39 разів відкривали вогонь по позиціях Сил АТО.