Вт, 2024-03-19, 09:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Запропонований Міністерством економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) пакет відповідних дзеркальних заходів на запроваджені Російською Федерацією нові торгові й транзитні обмеження проходить узгодження в уряді.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що до Києва направлено затриманих у "бурштиновій" справі, суд відбудеться сьогодні-завтра.


 

 

Президент України Петро Порошенко назвав доленосним для Збройних сил України звільнення Слов'янська в липні 2014 року. Про це він заявив у Слов'янську під час урочистих заходів з нагоди 2-ї річниці визволення.


 

 

Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Олександра Онищенка.


 

 

Минулої доби російські окупанти 63 рази застосовували зброю проти українських захисників на Донецькому, Маріупольському і Луганському напрямках.