Вт, 2024-03-19, 08:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Центральна виборча комісія України у четвер 21 липня опрацювала 100% протоколів на довиборах до Верховної Ради народних депутатів у 7 округах.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністерство оборони Польщі має намір витратити щонайменше 83 млрд. злотих (21 млрд доларів) на придбання нових видів зброї та військової техніки для збройних сил країни.


 

У Одесі 28 вересня - 1 жовтня відбудеться другий міжнародний літературний фестиваль.Про це сьогодні на брифінгу в Одесі повідомив співорганізатор і один з ініціаторів фестивалю в Одесі, директор літературного фестивалю Лейкербада (Швейцарія) Ганс Рупрехт.


 

 

У Державному департаменті США шоковані і засмучені вбивством журналіста "Української правди" Павла Шеремета. Про це йдеться в заяві зовнішньополітичного відомства.


 

 

За минулу добу російські окупаційні війська 70 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів сил Антитерористичної операції.