Вт, 2024-03-19, 12:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Лідер парламентської фракції Радикальної партії Олег Ляшко вважає нерозумною ідею низки колег по парламенту відмовитися від мандатів парламентаріїв з тим, щоб добитися дострокових парламентських виборів.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна 9 липня відновила припинений з початку липня імпорт природного газу з Угорщини. Про це свідчать дані оператора ГТС України - держкомпанії "Укртрансгаз".


 

Європейський Союз вважає неконструктивним запровадження Україною дзеркальних торговельних обмежень проти Росії, заявив єврокомісар з питань розширення і політики добросусідства Йоханнес Ган на прес-конференції в Києві.


 

 

До Федерального переліку терористів і екстремістів Росії потрапили 22 уродженці анексованого Криму. Серед них – кримські політв’язні, журналісти, громадські активісти.


 

За минулу добу в районі проведення Антитерористичної операції російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах cил АТО. Зокрема - 23 рази на Донецькому, 25 на Маріупольському та 8 на Луганському напрямках.