Вт, 2024-03-19, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Лазерная коррекция дефектов зрения – достаточно новый метод исправления дефектов. Несмотря на относительно небольшой опыт проведения таких операций набирает популярность.

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули, шестеро зазнали поранень.


 

Державний секретар США Джон Керрі в четвер 7 липня прибув до України. "Так, літак приземлився в аеропорту "Бориспіль", Керрі прибув", - повідомили у посольстві США в Україні.


 

 

По словам экс-министра курортов и туризма АР Крым этот туристический сезон для полуострова станет еще более провальным, чем в первые два года аннексии.


 

 

Глава представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський висловив стурбованість з приводу блокування роботи Верховної Ради.


 

 

За минулу добу підтверджено 57 випадків відкриття вогню, з них 30 на Донецькому, 16 на Маріупольському та 11 - на Луганському напрямках.