Вт, 2024-03-19, 12:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Генеральна прокуратура України закриє кримінальне провадження щодо Андрія Медведька та Дениса Поліщука, які підозрюються у вбивстві журналіста Олеся Бузини, якщо повторна генетична експертиза не підтвердить ідентичність їхніх генетичних ознак.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Тарифи на газ для населення можуть бути знижені лише в тому випадку, якщо впаде ціна на газ на світовому ринку. Про це заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.


 

Маштабний фестиваль української середньовічної культури "Ту Стань!" відбудеться з 5 по 7 серпня 2016 року на території історико-культурного заповідника Тустань, що в селі Урич (120 км від Львова).


 

 

Представник НАТО, він же громадянин України, який допомагав утилізувати боєприпаси, є одним із трьох загиблих під час вибуху на майданчику ДК "Укроборонпром", що прогримів у четвер 28 липня.


 

За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема, 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському та 2 на Луганському напрямках.