Вт, 2024-03-19, 09:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністерство освіти і науки України від 14 червня зареєструвало наказ за підписом міністра Лілії Гриневич, яким внесено зміни до "Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів".

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Апеляційний суд в понеділок 3 липня розгляне зміну запобіжного заходу заарештованому раніше Печерським райсудом м.Києва командиру батальйону територіальної оборони "Айдар" Валентину Лихоліту з позивним "Батя".


 

 

Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції щодо зміни застави для фігуранта "Газової справи" Валерія Постного на 20 липня. Таке рішення суд виніс у п'ятницю.


 

 

Узгодження МВФ і Україною оновленого меморандуму в рамках другого перегляду програми розширеного фінансування EFF є "питанням кількох днів".


 

За минулу добу бойовики 48 разів обстріляли позиції сил АТО, в тому числі із забороненої зброї. Про це сьогодні зранку, 2 липня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці у Facebook.


 

 

За останні два роки російські військові літаки неодноразово порушували повітряний простір Фінляндії, що спровокувало дискусію про необхідність приєднання країни до блоку НАТО.