Вт, 2024-03-19, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Земан, який заявив, що підтримує членство Чехії в обох організаціях, не має повноважень для проголошення референдуму, це вимагає відповідної конституційної поправки.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-07-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національний банк України (НБУ) погодив колишньому міністру вугільної промисловості Віктору Тополову та його дружині Олені Тополовій придбання 100% банку "Земельний капітал" (Дніпро), повідомляється на веб-сайті регулятора.


 

Україна ініціює створення великого транспортного коридору "Балтійське море – Чорне море – Каспійське море". Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.


 

 

З 1 липня 2016 року в Україні скасовується оподаткуванні пенсій. Про це на засіданні Кабміну заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, пише він у своєму Twitter.


 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу один український військовослужбовець загинув, четверо поранені, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Вашингтон и Рейкьявик подписали соглашение о нерегулярном размещении американских войск в Исландии на фоне растущей напряженности в отношениях с Москвой.


 

 

Европейская комиссия объявила в пятницу о полном вступлении в силу 1 июля 2016 года соглашений об ассоциации ЕС с Грузией и Молдовой.


 

"Українці відчують ефект підвищення тарифів лише з жовтня місяця. По-перше - для тих, хто використовує газ, є можливість використання відповідних державних програм щодо зменшення плати за споживання газу, зокрема здійснення відповідних енергозаощаджувальних заходів.


 

 

Упродовж минулої доби зафіксовано 58 випадків відкриття вогню бойовиками, з них 34 на Донецькому, 17 на Маріупольському та 7 - на Луганському напрямках.