Вт, 2024-03-19, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій в п'ятницю вдень, 15 липня, закрив IV сесію парламенту VIII скликання. Перед закриттям спікер нагадав депутатам, що наступна сесія відкриється 6 вересня.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українське держпідприємство "Антонов" на авіасалоні в Фарнборо уклало з канадською компанією Esterline CMC Electronics угоду на постачання обладнання для літаків. Про це повідомляє прес-служба "Антонова".


 

 

У рамках Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" буде організовано кінопокази просто неба на Софійській площі, покази фільмів жахів у метро та покази на дахах.


 

 

Спікер зазначив, що президент Росії Володимир Путін хоче контролю над усією Україною, тому для нього важлива дестабілізація всередині країни.


 

 

За минулу добу в районі проведення Антитерористичної операції російські окупаційні війська 64 рази відкривали вогонь по позиціях Сил АТО.