Вт, 2024-03-19, 05:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

За минулу добу двоє українських військових загинули, ще шестеро зазнали поранень у результаті бойових дій, ще двоє отримали поранення від підриву на вибуховому пристрої.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Для проведення в Україні пісенного конкурсу "Євробачення" в 2017 році важлива, передусім, наявність арени, яка забезпечить високоякісну телевізійну трансляцію, вважає українська співачка Джамала (Jamala).


 

 

Так звана "бурштинова мафія" в Рівненській області сформувалася з керівників районів, сіл, лісгоспів, правоохоронних органів і кримінальних елементів.


 

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) і Генеральної прокуратури затримали за хабарництво заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина, повідомив голова СБУ Василь Грицак.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що в Україні немає політичної кризи, а те, що відбувається, - це криза політичного жанру.


 

 

Протягом доби бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї.