Вт, 2024-04-23, 11:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:43
Благодійний фонд КОКЛ - зроби свій внесок в сучасну медицину
Інші останні Новини України

На превеликий жаль, сучасна медицина сьогодні потребує великого фінансування. Застаріле обладнання, недостача медикаментів в прийомних пунктах, відсутність належних курсів підвищення кваліфікації - все це залишає свій відбиток безпосередньо і на самому лікуванні хворих, кількість яких з кожнім роком зростає.

Державний бюджет не в змозі повністю задовольнити необхідні потребі сфери медичного обслуговування і покрити всі витрати, а саме - закупівля сучасного обладнання, інструментарію, капітальні ремонти, оновлення лабораторій, переобладнання палат і тощо. Саме з цієї причини багато лікарень залежать від меценатів, які забезпечують фінансування клініки, яке спрямоване на розвиток.

Одні з перших закладів, які мають потребу не тільки в державному фінансуванні – обласні лікарні, які обслуговують цілу область. Не виключенням є і столична лікарня - Київська обласна клінічна лікарня. Саме з цієї причини було створено благодійній фонд, який має на меті організувати матеріально-технічну та фінансову підтримку лікарні. Меценати України Фонд розвитку Київської обласної клінічної лікарні можуть як перерахувати гроші на рахунок фонду, тим самим забезпечуючи фінансову допомогу, чи забезпечити КОКЛ обладнанням, медикаментами, інструментами, надаючи гуманітарну допомогу. Дізнатися реквізити рахунку можна на charfkokl.com.ua. Варто зазначити, що фонд не залежить від політичних партій і не має відношення до бізнес організацій, а прозорі звіти про зібрані кошти і витрати дозволять вам бути в курсі розподілу фінансування і контролювати його.

Долучаючися до благодійного фонду, ви вносите свою частинку в розвиток лікарні, спрямовану на перетворення закладу на багатопрофільну клініку, яка відповідає світовим стандартам. Ваш внесок буде направлений на порятунок людських життів.

Наталия Демеш специально для http://nowyny.eu

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1140 | Додав: admin | Теги: Фонд, україна, Меценат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]