Пт, 2024-04-26, 13:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Наверное, каждый человек, побывавших хоть раз в командировке, обязательно столкнется с заполнением авансового отчета. Это стандартный документ, который необходимо заполнить.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2016-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Очільник Одеського облуправління Національної поліції України Гіоргі Лорткіпанідзе оприлюднив факт виведення з-під його підпорядкування трьох ключових підрозділів.


 

 

Президент України Петро Порошенко відзначає успіхи дії Угоди про зону вільної торгівлі з Євросоюзом з початку року.


 

 

Известный украинский писатель Юрий Винничук считает, что Россия раздувает новый Майдан в Украине.


 

 

В Києві на Софійській площі проходить акція на підтримку Національної поліції під назвою "Захисти поліцію". В акції беруть участь близько 3 тисяч людей.


 

Внаслідок бойових дій за минулу добу у зоні проведення АТО загинув один військовослужбовець. Про це сьогодні повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник

 


 

 

Канада помнит о жертвах героев Небесной сотни и поддерживает украинцев в стремлении к свободе и лучшему будущему.


 

Військовослужбовці в посиленому режимі охороняють громадський порядок під час масових заходів. На військовослужбовців Національної гвардії здійснюється деструктивний психологічний вплив.


 

Учасники акції на Майдані в столиці почали встановлювати намети біля стели Незалежності. Активісти встановлюють великий армійський намет на плитці біля монумента. Вони вбивають кріплення в плитку.