Вт, 2024-04-23, 19:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

На позачерговому засідання уряду в четвер, 4 лютого, міністри, які раніше подали заяви про відставку, повідомили про готовність відкликати свої заяви.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кольца являются непременным атрибутом любой свадьбы. Молодые выбирают их заранее. Никогда не стоит выбирать самые простые и дешевые, носить их придется всю жизнь и оно должно украшать.


 

 

Мотузяник зазначив, що обстановка в зоні проведення операції загострюється, бойовики використовують важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.


 

Верховна Рада перейменувала 175 населених пунктів у рамках закону "Про осуд комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) режимів і заборону пропаганди їхньої символіки".


 

Группы неизвестных начали нападать на людей, которые выходят из супермаркетов, и отбирать у них пакеты с едой. Правоохранители говорят, что раньше такого не было!


 

В Европейском парламенте требуют, чтобы Российская Федерация вывела свои вооруженные силы с территории Украины, включая подразделения Черноморского флота, которые оккупировали Крым.


 

Верховна Рада України підтримала в першому читанні за основу і в цілому законопроект №3831-2 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансування професійно-технічної освіти".


 

 

Жіноча збірна України з тенісу здобула першу перемогу в попередньому турнірі Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації, який проходить в Ейлаті (Ізраїль).


 

 

Премію Кабінету міністрів ім.Максима Рильського 2016 року присудили Івану Рябчію за переклад з французької мови книжки "Двоє добродіїв із Брюсселя" Еріка-Емманюеля Шмітта.


 

В непростой экономической ситуации очень важно сохранять самообладание и не терять веру в себя. Любые сложности можно преодолеть, если ты внутренне к ним готова.


 

 

В Киеве патрульные полицейские задержали женщину, которая припарковала свой белый Range Rover на пешеходном переходе на ул. Шелковичной.


 

 

Подавший в отставку министр экономразвития Айварас Абромавичус не хочет быть частью сложившейся системы в верхушке власти.


 

На Маріупольському напрямку з селища Комінтернового, яке наприкінці минулого року було захоплено російськими найманцями, бойовики вели обстріли з 122-мм РСЗВ "Град" в сторону населеного пункту Саханка.