Пт, 2024-04-26, 03:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Херсоні 302 нових патрульних поліцейських сьогодні, 8 лютого, склали присягу на вірність українському народу.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Минпромторг России подготовил схему адресной продовольственной помощи населению, согласно которой малообеспеченные россияне получат электронные карты для покупки еды в магазинах.


 

 

Уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв вважає, що економічні санкції проти Росії можуть призвести до деокупації Криму.


 

Доба в зоні проведення антитерористичної операції минула без втрат, поранень зазнав один боєць. Про це на традиційному брифінгу у понеділок розповів речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Версія була записана під час концерту колективу в одному зі столичних клубів. Цього дня відбулася прем'єра відеоверсії концерту ONUKA у супроводі симфонічного оркестру.


 

Государственный банк Украины "Ощадбанк" выдвинул требования к группе предприятий украинского олигарха Контстантина Жеваго на сумму 1,3 млрд грн.


 

 

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк объявил пять принципов, по которым правительственная команда готова продолжать работать.


 

Генпрокурор Віктор Шокін запевняє, що не залежить від впливу будь-кого на своїй посаді, не отримував хабарів і "привів" у ГПУ свого заступника Давіда Сакварелідзе.


 

 

За минулу добу проросійські бойовики 61 раз відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.