Чт, 2024-04-18, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Знаменитая украинская саблистка Ольга Харлан одержала победу на этапе Кубка мира по фехтованию , который проходил в Генте, Бельгия.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Суд в Екатеринбурге приговорил к 320 часам обязательных работ местную жительницу Екатерину Вологженинову, признав ее виновной в возбуждении ненависти за посты в социальных сетях.


 

У Харкові в ході на честь Героїв Небесної Сотні взяли участь понад 500 людей. Учасники народного віча до другої річниці трагічних подій на Майдані пройшли ходою від пам'ятника Тарасу Шевченку до пам'ятного знаку на честь загиблих за свободу і незалежність України.


 

В Мінську завершилися змагання етапу Кубку світу з фристайлу в дисципліні лижна акробатика, де українець Олександр Абраменко посів 5-е місце, але став кращим у підсумковій таблиці КС сезону 2015/16, повідомляє офіційний сайт змагань.


 

Президент України Петро Порошенко заявив про неприпустимість зупинки розслідування злочинів часів Майдану з 1 березня через недосконалість законів та запевнив, що не допустить цього.


 

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) 19 лютого повідомив, що конфлікт в Україні має глибокий вплив на життя 580 тисяч дітей, які живуть на непідконтрольних уряду України територіях, а також тих, хто перебуває біля лінії фронту.


 

 

Узбекистан достроково скасував додатковий імпортний збір з українських товарів, впроваджений з 1 липня 2015 року строком на один рік.


 

Вийшов трейлер фільму "Dustards" про мандрівку на мотоциклах Західною Україною. Режисером стрічки став Стас Гуренко, пише Cultprostir.


 

В Україні 20 лютого поминають загиблих на Майдані Незалежності та вулиці Інститутській в лютому 2014 року. Цей день оголошено в країні офіційним Днем пам'яті героїв Небесної сотні, сказано в указі президента України Петра Порошенка.


 

Питання формування дієздатної коаліції розглядатиметься після пленарного тижня. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.