Пт, 2024-04-26, 07:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На сайте meteoprog.ua всегда можно узнать точный прогноз погоды. Здесь Вы можете узнать, какая погода будет в Киеве в ближайшее время.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2016-02-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Кабінет міністрів України і далі буде робити свою роботу, а "кого з депутатів це не влаштовує - нехай ініціює недовіру уряду".


 

 

Для выезда за границу гражданам Украины не нужны справки из военных комиссариатов, сообщает пресс-служба Министерства обороны Украины.


 

Блокування трибуни нардепи Мустафа Найєм та Сергій Лещенко пояснили тим, що було виявлено кнопкодавство під час голосування за законопроект про затвердження порядку денного 4-ї сесії ВР.


 

Верховна Рада України у першому читанні за основу підтримала проект закону №1581-д "Про житлово-комунальні послуги". За ухвалення закону проголосували 242 депутати ВР.


 

Урядовим офісом з питань європейської інтеграції підготовлено спеціальний довідник для українських підприємств, які мають намір експортувати продукцію на ринки ЄС.


 

Апеляційна інстанція УЄФА задовольнила скаргу київського "Динамо" і тепер столична команда зможе зіграти матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті" 24 лютого з глядачами.


 

4 лютого на екрани українських кінотеатрів виходить напружений фільм українського режисера Анатолія Матешка. "Captum" – це фільм про сучасну українську реальність, страшнішу за голлівудські сюжети.


 

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активну протидію проведеним його командою реформам.


отменить валютную ипотеку

 

"У нас в стране надо запрещать валютную ипотеку и валютные вклады - живешь в стране, где рубли", - заявил советник президента РФ по интернету Герман Клименко, которого ранее подозревали во владении торрент-трекером.


 

 

Бойовики не припиняють обстрілів українських позицій, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі.