Пт, 2024-03-29, 06:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українці Олександр Долгополов та Ілля Марченко домоглися успіху на старті двох заокеанських турнірів Асоціації тенісистів професіоналів (АТР).

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Український гурт Akapulko, ідеологом і учасником якого є барабанщик групи "ВВ" Сергій Сахно, презентував новий кліп на пісню "Втрачаю контроль".


 

 

У процесі атестації співробітників поліції в Києві рекомендували до звільнення 80% керівництва найвищої ланки й 70% керівництва середньої ланки.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що необхідні переформатування коаліції та зміни в коаліційну угоду. Про це він заявив під час урядової наради в середу 17 лютого.


 

 

Головне управління розвідки заявляє, що російські військові обстріляли житлові квартали окупованого Луганська. Про це йдеться у повідомленні ГУР.


точечный светильник


Каждое помещение обязано иметь отличное освещение для того, чтобы в нем было приятно и комфортно находиться. Поэтому на рынке осветительных приборов имеется огромный выбор товара.


 

Лідер фракції БПП Юрій Луценко зазначає, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк може піти у відставку разом з урядом, або ж обговорити з парламентом створення нового уряду.


 

Жилище современного человека невозможно представить без множества видов электротоваров и электрического оборудования, которые наполняют жизнь комфортом, удобством и безопасностью.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав парламент у 2016 році скоротити перелік об'єктів держвласності, які заборонені до приватизації, залишивши в ньому тільки стратегічні компанії.


 

Український тенісист Сергій Стаховський вийшов до другого раунду турніру ATP у Марселі. У стартовому матчі киянин обіграв 25-у "ракетку" світу Фелісіано Лопеса з Іспанії.


 

Український інститут національної пам'яті закликає впорядкувати меморіальні місця загибелі Героїв Небесної Сотні напередодні других роковин масових розстрілів на Майдані.


 

Бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських сил. Крім гранатометів і мінометів вночі терористи застосували реактивні системи залпового вогню.