Пт, 2024-04-26, 23:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 100 101 102 103 104 ... 155 156 »

 

На тлі переговорів у Мінську формування російсько-терористичних військ на Донбасі не припиняли спроб вести наступальні дії в районі Дебальцево. Відзначається різке зростання кількості регулярних російських військ в даному районі

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В районе Дебальцевского плацдарма ситуация продолжает оставаться крайне сложной. Формирование российско-террористических войск, ранее вышедшее в район н.п.Логвиново, не смотря на потери, продолжает удерживать позиции.


 

Сотрудники Государственной пограничной службы Украины задержали мужчину, подозреваемого в корректировке огня при обстреле пограничного подразделения в Краматорске.


 

Наполегливі заклики до української влади про запровадження воєнного стану на територіях, де триває антитерористична операція, активізувалися у зв’язку із прямим вторгненням російських військ в Україну.
 


 

 

Близько 8:10 у середу, 11 лютого краматорчани знову почули гул і постріли. Цього разу, щоправда, одиночні, не такі, як були напередодні, 10 лютого.


 

У ході минулої доби спостерігався маневр противника силами і засобами на лівий фланг Дебальцевського плацдарму, а також до його південній частині. Основна маса свіжих формувань терористів рухалася через Алчевськ.


 

У районі н.п. Дебальцеве (Донецька область) різко ускладнилася ситуація. Російсько-терористичні війська за останні три доби змогли різко наростити ударну міць своїх флангових тактичних груп і з ранку 9 лютого перейшли до активних наступальних дій.


 

Жители Дебальцево предпочли выехать из обстреливаемого города на подконторольную властям Украины территорию, а не в контролируемый террористами Донецк. Об этом свидетельствуют данные отчета Специальной мониторинговой миссии ОБСЕ.


 

У Донецьку ввечері 8 лютого прогримів потужний вибух. Про вибухову хвилю пишуть користувачі соціальних мереж. Зокрема, повідомляється, що вибух почули майже у всіх районах міста.


 

В ході збройних протистоянь бойовиків з нашими військовими, противник зазнав суттєвих втрат, повідомляє прес-центр АТО. За даними розвідки за минулу добу підрозділи сил АТО знищили 14 одиниць військової техніки та 70 терористів.


 

Найбільший натиск ворога спостерігається на Дебальцівському напрямку. Із "Градів" терористи чотири рази вели вогонь по Попасній та Новій Григоровці, останнє двічі зазнало обстрілу з мінометів.


 

В зоне конфликта на Донбассе наиболее напряженная ситуация остается в районе Дебальцевского плацдарма. Террористы продолжают обстрелы позиций украинских войск из ствольной артиллерии и РСЗО.


 

В течение суток на территории Донецкой и Луганской областей продолжалось активное военное противостояние между пророссийскими боевиками и подразделениями сил АТО.


 

У ході активних наступальних дій, які вели російсько-терористичні війська на Донбасі протягом січня-початку лютого 2015, останні зіткнулися з проблемою перевитрати боєприпасів (в першу чергу - до ствольної артилерії і РСЗВ).


 

Протягом доби тривали бойові дії між терористами та силами АТО у районі м. Дебальцеве та прилеглих населених пунктів, де бойовики безуспішно намагаються оточити підрозділи ЗС України.