Чт, 2024-04-25, 08:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:42
Найгарячіше - в передмістях Донецька та Горлівки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Бойовики за минулу добу 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, переважна більшість цих обстрілів мала прицільний характер.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільшу кількість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в передмістях Донецька та Горлівки.

Так, з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів були обстріляні опорні пункти ЗСУ в Опитному, Пісках, Троїцькому, Зайцевому, Новгородському та Луганському. Окрім того, в Мар’їнці та Опитному ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм.

По позиціях українських військ неподалік Красногорівки противник впродовж доби шість разів відкривав вогонь, використовуючи міномети, зенітну установку та БМП.

В районі Майорська проросійські найманці вкотре застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. З напрямку шахти 6-7 по наших укріпленнях вела вогонь 122-мм артилерійська установка ворога.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї були обстріляні українські позиції неподалік Трьохізбенки.

Нагадаємо, 17 лютого Головне управління розвідки заявило, що російські військові з позиції поряд з Олександрівським обстріляли житлові квартали окупованого Луганська.

Крім того, в районі Донецького аеропорту бойовики двічі обстріляли позиції сил АТО з "Градів", всього ж було випущено 20 снарядів. Стріляли з окупованого села Старомихайлівка.

Напередодні обстановка в зоні АТО різко загострилася - терористи 79 разів за добу 16 лютого відкривали вогонь, біля Миколаївки і Новотроїцького відбулися бойові зіткнення сил АТО з ДРГ бандформувань. Троє українських військовослужбовців загинули, семеро зазнали поранень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 816 | Додав: adminA | Теги: передмістя Донецька та Горлівки, обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]