Пн, 2024-04-29, 04:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 138 139 140 141 142 ... 182 183 »


Місія Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) занепокоєна непрозорістю роботи окружних виборчих комісій в Україні та великою кількістю замін у дільничних виборчих комісіях
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Рівно рік тому за особистою вказівкою Віктора Януковича було кинуто за ґрати лідера опозиції Юлію Тимошенко. Таку заяву поширила Об’єднана опозиція "Батьківщина".




Висока явка виборців 28 жовтня, під час парламентських виборів, може запобігти масовій фальсифікації результатів волевиявлення громадян.



Лише 3,5% українців готові протестувати проти згортання демократії в країні. Про це свідчить соцопитування, проведене Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.


Блаженніший Любомир переконаний, що бути вільним означає бути відповідальним. Свідомо продаючи свій голос на виборах, і тим самим безвідповідально ставлячись до майбутнього своєї держави, українці своїми руками продають свою свободу.



Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) знайшла хиби в українському виборчому законодавстві, механізмах формування комісій і контролі за фінансуванням передвиборчої агітації.



Рівень довіри до українських політиків у Європейському Союзі дуже низький, тому вся увага Європи зараз зосереджена на виборах до Верховної Ради України.



Якби вибори до Верховної Ради відбулися наприкінці вересня, то їх би виграла Партія регіонів, а 5%-й бар’єр здолали б 5 політичних сил.



Парламентські вибори в Києві може бути зірвано, заявила директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.




У Партії регіонів і Об'єднаній опозиції "Батьківщина" мають намір переглянути виборчі списки.




За даними Об'єднаної опозиції, якби вибори проходили зараз, їх політична сила набрала б не менше 30%, Партія регіонів - не більше 24%.



Партія регіонів як і раніше лідирує серед електоральних уподобань громадян України. "УДАР" Віталія Кличка обганяє за кількістю симпатиків Об'єднану опозицію "Батьківщина", про що свідчать дані опитування.



В парламентських виборах-2012 беруть участь представники 87 партій, при цьому за списками - тільки 22. За оцінками видання "Дзеркало тижня. Україна", ознаками "технічних" володіють не менше 40 партій.


Екс-прем'єр Юлія Тимошенко посіла третє місце серед претендентів на Нобелівську премію Миру. Афганська борець за права людини та права жінок Сіма Самар є найсерьйознішою кандидаткою на цьогорічну Нобелівську премію.




В Адміністрації президента розроблено зміни до Конституції України, що реформують питання правосуддя.