Сб, 2024-04-27, 01:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Про перешкоджання роботі місії з боку окупантів в ОБСЄ заявили
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ (СММ) в Україні знову заявила, що проросійські бойовики на Донбасі незаконно перешкоджають її роботі в зоні АТО. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ, поданому на сайті організації.

"На блокпості "ЛНР" на південь від моста в Станиці Луганській озброєний член "ЛНР" не допустив спостерігачів до мосту у зв'язку з тим, що вони відмовилися надати план патрулювання", - повідомляється у звіті.

Про цей випадок СММ поінформувала Спільний центр контролю і координації (СЦКК).

Також у місії повідомляють, що "глобальна локаційна система безпілотного літального апарату СММ дальнього радіусу дії глушилася під час виконання польоту поблизу підконтрольного "ДНР" с. Петрівське".

У місії наголошують, що мандат СММ передбачає вільний і безпечний доступ по всій Україні і що обмеження свободи пересування співробітників місії є порушенням і на такі порушення необхідно швидко реагувати.

Нагадаємо, 14 липня 2016 року буде підписано документ про розведення збройних сил на трьох ділянках у зоні АТО на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: перешкоджання роботі місії, окупанти, ОБСЄ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]