Пт, 2024-03-29, 01:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:20
Публікацію стенограми РНБО після анексії Криму Тимошенко вважає злочином. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Голова фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Юлія Тимошенко заявила, що вважає злочином публікацію стенограми закритого засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) дворічної давнини щодо Криму. Таку думку вона озвучила 22 лютого в ефірі телеканалу "112 Україна".

Тимошенко впевнена, що публікація відбулася, "щоб інформаційно закрити фактично олігархічну контрреволюцію, яка призвела до того, що зберігся клановий уряд".

"Можу сказати, що жодної сенсації тут немає, крім того, що це є, на мій погляд, злочином, причому таким, що точно буде рано чи пізно кримінальним чином розглянуто – це те, що оприлюднили, практично, стенограму закритого засідання РНБО", - сказала Тимошенко.

Вона заявила, що важливо звернути увагу на те, про що говорять керівники силових структур, і вони надали "абсолютно секретну інформацію".

"Я переконана, що в будь-якій іншій країні за це люди були б негайно притягнуті до кримінальної відповідальності", - резюмувала вона.

Нагадаємо, вчора, 22 лютого, на комітеті Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони було оприлюднено стенограму засідання РНБО від 28 лютого 2014 року, де розглядалося питання про можливість запровадження в країні воєнного стану на тлі операції Росії з анексії Криму. У тексті стенограми зазначено, що Тимошенко закликала не запроваджувати воєнний стан і залишити солдатів і техніку в частинах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 758 | Додав: adminA | Теги: злочин, публікація стенограми РНБО, анексія Криму, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]