Чт, 2024-03-28, 17:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
Став півфіналістом турніру в Акапулько українець Долгополов
Інші останні Спортивні новини

Перша ракетка України Олександр Долгополов пробився до півфіналу турніру Асоціації тенісистів професіоналів (АТР) в Акапулько (Мексика) з призовим фондом 1,413 млн дол.

У матчі 1/4 фіналу Долгополов у ніч проти п'ятниці, 26 лютого, обіграв голландця Робіна Хаасе - 6:3, 6:3, повідомляє Укрінформ.

За місце у фіналі змагань Долгополов посперечається з посіяним під 5-м номером австралійцем Бернардом Томичем, який у чвертьфіналі переміг Іллю Марченка (7:5, 7:5).

Другу путівку до фіналу розіграють 4-й номер "посіву" австрієць Домінік Тьєм і американець Сем Куеррі.

Українські тенісистки не змогли потрапити до півфіналу турніру в Катарі

Катерина Бондаренко та Ольга Савчук не змогли пробитися до півфіналу престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier у Досі (Катар) з призовим фондом 2,818 млн дол.

У поєдинку 1/4 фіналу парного розряду, який тривав 1 годину 37 хвилин, українки у четвер, 25 лютого, поступилися інтернаціональному дуету Габріела Дабровські (Канада) - Марія Мартінес Санчес (Іспанія) - 6:7 (4:7), 5:7.

За вихід до чвертьфіналу Бондаренко та Савчук заробили 18,7 тис. дол. та 190 рейтингових очок.

Нагадаємо, у першому колі одиночного розряду завершили виступ на Qatar Total Open 2016 перша та друга ракетки України Еліна Світоліна та Леся Цуренко, які програли відповідно Денисі Аллертовій з Чехії та італійці Роберті Вінчі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: Акапулько, українець Долгополов, півфіналіст, турнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]