Вт, 2024-04-16, 09:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:05
У сірій зоні АТО підірвався мікроавтобус: є загиблі. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Під Мар'їнкою, не доїжджаючи до українського блокпоста, на міні підірвався мікроавтобус, поки що відомо про 3 загиблих. Про це "Українській правді" розповів речник прес-центру АТО Андрій Задубінний, зазначивши, що це наразі попередня інформація.

"Попередньо відомо, що це сталося біля КПП "Мар'їнка" десь о 7.30–7.50. Volkswagen Transporter об’їжджав чергу машин на блокпост, повністю проігнорував усі попереджувальні знаки про наявність мін і виїхав на узбіччя. Стався підрив", - повідомив він.

"Це сталося у сірій зоні за 600 метрів до КПП", - уточнив Задубінний.

"За попередньою інформацією, відомо про трьох загиблих. Решту уточнюємо", - сказав він.

Видання бойовиків і російські ЗМІ повідомили про це орієнтовно не більше, ніж за півгодини після того, як це сталося.

За фактом підриву пасажирського автобуса біля КПП в Мар`їнському районі Донецької області розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Встановлено, що мікроавтобус "Volkswagen" їхав з Донецька до Мар`їнки. Під час проходження пропускного пункту водій, намагаючись об’їхати чергу, з’їхав з основної дороги на узбіччя та підірвався на вибуховому пристрої, йдеться в повідомленні.

"За попередньою інформацією, під час вибуху загинули 2 людини, ще один чоловік – мешканець Макіївки отримав поранення", - зазначили в прокуратурі.

За даним фатом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Досудове розслідування проводить Волноваський відділ Національної поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури.

У Курахівській міській лікарні померла ще одна людина, яка дістала травм унаслідок підривання на міні мікроавтобуса Volkswagen Transporter неподалік контрольного пункту в'їзду/виїзду (КПВВ) "Мар’їнка", Донецької області.

"Станом на 11:00 відомо, що під час вибуху загинули три людини, ще одна людина - житель Макіївки дістав поранення. Його доправили до Курахівської міської лікарні, але від отриманих травм він також помер", - повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

За інформацією начальника головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна, під час підривання мікроавтобуса одразу загинув водій, 1971 року народження, житель Луганська.

"Там же поруч на майданчику були люди, які чекали на транспорт на узбіччі дороги. Із них смертельних поранень дістав чоловік. Помер у лікарні. Важких поранень дістала жінка. Подія сталася на не підконтрольній Україні території області", - написав Аброськін на своїй сторінці у Facebook у середу, 10 лютого.

Нагадаємо, 7 лютого, в зоні АТО автомобіль 16-го окремого мотопіхотного батальйону (м.Полтава) наскочив на ворожу міну та загорівся. Трьох українських бійців доправлено до лікарні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 705 | Додав: adminA | Теги: підрив, сіра зона АТО, загиблі, мікроавтобус | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]