Сб, 2024-04-20, 08:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:32
У зоні АТО десятки обстрілів. Бойовики застосовують "Гради". ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських сил. Крім гранатометів і мінометів вночі терористи застосували реактивні системи залпового вогню.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Так, з напрямку Старомихайлівки по наших опорних пунктах у Первомайському та Невельському противник вів вогонь з БМ-21 "Град", - йдеться в повідомленні.

Під мінометний обстріл бойовиків потрапили позиції сил АТО в Пісках, Красногорівці, Широкиному, Лебединському, а також неподалік Чермалика та Водяного.

Обстріли українських опорних пунктів з гранатометів і стрілецької зброї зафіксовані в Опитному, Мар'їнці, Луганському, Новгородському, Зайцевому, Троїцькому та Новоселівці. Крім того, по українських укріпленнях в Опитному бойовики застосували протитанкову керовану ракету.

На Луганському напрямку опорні пункти сил АТО неподалік Кримського і Золотого були обстріляні з мінометів.

Всього за минулу добу бойовики 60 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Нагадаємо, 13-14 лютого в районі Мар'їнки і Красногорівки склалася особливо напружена ситуація. У першій половині дня неподалік Мар'їнки відбулося бойове зіткнення, і через постійні обстріли був закритий контрольно-пропускний пункт.

У штабі АТО повідомляли, що бойовики біля Зайцевого, Майорська, Пісків і Красногорівки відкривають вогонь як вдень, так і вночі.

16 лютого обстановка різко загострилася - терористи 79 разів за добу відкривали вогонь, біля Миколаївки і Новотроїцького сталися бойові зіткнення сил АТО з ДРГ бандформувань. Троє українських військовослужбовців загинули, семеро зазнали поранень.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 796 | Додав: adminA | Теги: Гради, зона АТО, бойовики, десятки обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]