Сб, 2024-04-20, 03:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
Україна пробилася до чвертьфіналу Євро з міні-футболу. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Белграді (Сербія) 4 лютого відбувся перший для збірної України матч чемпіонату Європи з міні-футболу (футзалу), в якому команда Олександра Косенка зустрічалася зі збірною Угорщини і виграла з рахунком 6:3, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Таким чином українці забезпечили собі місце в плей-оф турніру, 1/4 фіналу.

Українська команда вела в рахунку впродовж всієї гри, забивши перший гол вже на другій хвилині. У складі "синьо-жовтих" відзначився Дмитро Сорокін. На 7-й хвилині Дмитро Бондар збільшив перевагу своєї команди (2:0), але за 24 секунди Золтан Дрот скоротив рахунок до мінімуму - 2:1.

Після перерви українці забивали практично всі свої голи в той момент, коли на полі перебувало по чотири польових гравці, а угорці, прагнучи наздогнати суперника, забивали, коли створювали собі перевагу на полі, міняючи воротаря на п'ятого польового гравця. Денис Овсянніков довів рахунок до 3:1, Янош Тречені скоротив до 3:2, Микола Грицина знову довів перевагу до двох голів (4:2), Дрот відповів дублем (4:3), на що Бондар оформив свій дубль (5:3), а останній гол у матчі записав на свій рахунок Євген Валенко.

З урахуванням того, що в матчі першого туру збірна Угорщини поступилася команді Іспанії (2:5), українці та іспанці достроково гарантували собі 1-2 місця і вихід у чвертьфінал. В очному матчі вони визначать переможця групи.

Згідно з регламентом Євро-2016 з футзалу 12 команд поділені на чотири тріо. По дві кращі команди з кожної групи виходять до плей-оф.

Матч Україна - Іспанія відбудеться 6 лютого. Чемпіонат Європи з міні-футболу проходить у Белграді з 2 по 13 лютого.

Нагадаємо, збірні Росії та України при жеребкуванні розвели по різних групах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: україна, міні-футбол, чвертьфінал Євро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]