Пт, 2024-04-26, 15:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:53
З Донецька вантажівка везла поліетиленові пакети з монетами на суму один мільйон гривень
Інші останні Кримінальні новини

На контрольно-пропускному пункті "Бугас" на трасі Донецьк-Маріуполь мобільна група у складі співробітників СБУ, міліції, митників та прикордонників зупинила вантажний автомобіль, який належав одній з організацій, що займається постачанням гуманітарної допомоги на тимчасово окуповані території.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"При огляді вантажівки, яка поверталась з Донецька, правоохоронці знайшли поліетиленові пакети з монетами різного номіналу на суму один мільйон гривень. Представники перевізника розповіли, що гроші були отримані ними від мережі супермаркетів, що діють на території, підконтрольній бойовикам терористичної організації "ДНР", - йдеться у повідомленні.

СБУ перевіряє інформацію щодо можливої реалізації через цю торговельну мережу гуманітарної допомоги, яку мали безкоштовно отримувати жителі тимчасово окупованих територій. Тривають слідчо-оперативні дії.

Зазначимо, вчора, на тому ж пропускному пункті "Бугас" виявили і вилучили у легковому автомобілі, який рухався на тимчасово неконтрольовану територію Донбасу, 8 мільйонів гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: один мільйон гривень, Поліетиленові пакети, монети, Вантажівка, Донецьк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]