Сб, 2024-04-27, 11:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Львові завершився матч 3-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу-2016, в якому збірна України обіграла команду Македонії з рахунком 1:0.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-10-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Подразделения Министерства внутренних дел 16 октября переходят на усиленный режим работы в связи с приближением даты голосования на внеочередных выборах в Верховную Раду Украины.
 


 

 

"Він повинен чітко сказати звідки в нього автомобіль за 100 тисяч доларів, будинок за мільйон при заробітній платі 30 тисяч на рік.


 

 

Компания, созданная с нуля, развивается в 3 раза быстрее, чем та, которая диверсифицирует свою деятельность.


 

 

14 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +20...+22 градуси.


 

Экс-министра обороны Анатолия Гриценко подозревают в причастности к незаконным операциям с землей ведомства.


 

На чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики у китайському Нанкіні збірна України посіла 5-місце у медальному заліку.


 

За його словами, в Росії є клас, зацікавлений у демократичних змінах, це "мільйони незалежних підприємців і міцних професіоналів".


 

 

В понедельник, 13 октября, Кабинет министров проведет выездное заседание с участием судей Верховного суда.


 

Президент України Петро Порошенко звернувся до українського народу щодо реалізації Мирного плану та зміцнення обороноздатності держави.