Вт, 2024-03-19, 10:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Європейський парламент схвалив резолюцію, яка закликає до посилення санкцій ЄС проти Росії, якщо українські військовослужбовці, захоплені  в Чорному морі, не будуть звільнені.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Коментуючи розгляд питань встановлення тарифів на тепло, голова НКРЕКП зазначила, що Комісією були прийняті виважені рішення.


 

Євросоюз перерахував Україні перший транш у розмірі 500 млн євро в рамках нової програми макрофінансової допомоги.


 

Європейський парламент у вівторок схвалив резолюцію, що підтримує заявки Румунії та Болгарії на приєднання до Шенгенської зони.


 

"На сегодняшний день обеими палатами Конгресса США приняты решения, в которых Голодомор признан геноцидом украинского народа.


 

 

Богородиця і Берегиня України почує нашу молитву і благословить нашу землю і націю на вільне та мирне життя", - наголошується у зверненні.


 

 

Очільник САП Назар Холодницький спростував чутки про намір подати у відставку. Разом із директором НАБУ Артемом Ситником він відвідав Брюссель.


 

Високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки і оборони Федеріка Могеріні окреслила основні міжнародні пріоритети ЄС на поточний момент.