Чт, 2024-03-28, 17:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Канцлер Німеччини Анґела Меркель та президент Франції Еммануель Макрон досягли угоди стосовно пакету з підтримки європейської економіки.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2020-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

вспышка, COVID-19 Китай

 

Около 108 миллионов человек на северо-востоке Китая снова оказались в условиях режима изоляции из-за новой вспышки коронавируса.


закон про референдум

 

 

Мова йде про проєкт закону "Про всеукраїнський референдум". Дата майбутнього оголошення висновку не повідомляється.


фотовідеофіксація порушень

 

 

Запуск системи автоматичної фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху, що мала запрацювати у Києві та області з 1 травня 2020 року, відбудеться 1 червня.


Ораза та Курбан-байрам

 

 

Ораза-байрам та Курбан-байрам - головні мусульманські свята - отримають статус державних релігійних свят в Україні.


 

 

"Після анексії Кримського півострова Росією, яка відбулася у порушення міжнародного права, становище кримських татар різко погіршилося.


 

 

Про доцільність запровадження подвійного громадянства, законопроєкт про всеукраїнський референдум та контрольовані правоохоронні органи.


коронавирус, Ухань

 

Угроза коронавируса витала еще до открытия Всемирных летних военных игр в Ухане, предназначенных для спортсменов из вооруженных сил многих стран.