Пт, 2024-03-29, 01:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Окрім українських підрозділів, у них беруть участь підрозділи збройних сил країн-членів НАТО, зокрема, США і Великої Британії

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2020-09-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

дания отмывание деньги Danske Bank

 

"Вклад Говарда Уилкинсона был маленьким, даже очень маленьким. Ровно фунт стерлингов он вложил в документы, которые показали ему подозрительные процессы в Danske Bank".


 

 

Комітет із закордонних справ Сенату США одноголосно ухвалив кандидатуру Кіта Дейтона на посаду американського посла в Україні.


 

"Інавгурацію" навіть не транслювали на державному білоруському радіо і телебаченні, що є прямим порушенням законодавства країни", - йдеться у повідомленні.


день море

 

 

Тема Дня цього року - "Стале судноплавство для сталої планети" надає можливість підвищити обізнаність про цілі в сфері сталого розвитку.


секс германия

 

 

"Когда речь заходит о том, кто, как часто и в каком возрасте занимается сексом, велика вероятность ложных данных. Наряду с хвастовством встречается и робкая сдержанность".