Сб, 2024-04-27, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

секретная служба охрана президент сша трамп

 

"Главное в работе охраны президента США - это готовность говорить ему "да" независимо от того, что он спрашивает. В настоящий момент это означает подвергать здоровье агентов прихотям заразного президента".

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2020-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Хуст Красне Поле

 

 

З прадавніх часів повелося, що Хуст — європейське місто. Не дивлячись на невеличкий розмір, дух свободи тут завжди вирував неймовірний.


трамп коронавирус сша

 

"Возвращение Трампа в Белый дом было PR-спектаклем: однако сопутствовавший ему посыл крайне опасен. Президент продолжает преуменьшать опасность вируса."


 

Українсько-британська Угода про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство подібна до Угоди про асоціацію України з ЄС.


 

 

"За моєю інформацією, багато компаній, які ведуть роботи на портових спорудах Одеси, насправді російські. Як можна так робити?!


 

 

В городе Комрат Гагагузской автономия Республики Молдова торжественно открыли почетное консульство Украины.


Microsoft выход ноутбук Surface Neo

 

В октябре прошлого года компания Microsoft на презентации новых устройств линейки Surface продемонстрировала прототипы гибрида ноутбука и планшета Surface Neo.