Нд, 2024-04-28, 14:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:14
20 міліціонерів під оплески потягли до суду дівчину, яка закидала Колесніченка лайном
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Активістку Коаліції учасників Помаранчевої революції Єлизавету Жарікову повезли до суду у супроводі "Беркута". Про це 9 квітня повідомив член КУПРу Олександр Місюра.

"О 18.40 Єлизавету вивели з ОВД. Людей 40 активістів зустрічали її аплодисментами, криками "Слава". Посадили її у міліцейську машину. Вели без наручників два правоохоронці. Машина виїжджала з двору в оточенні двох десятків міліціонерів. Міліціонери бігли поруч і не давали підійти близько до машини. Боялися, що будуть її визволяти, чи що. Біля виходу з двору ми пізніше побачили два автобуси з "Беркутом", - розповів він, передає Gazeta.ua.

Місюра також повідомив, що Жарікову везуть до Шевченківського районного суду Києва. За його словами, слухання має відбутися просто зараз. Дівчині інкримінують хуліганство, за яке передбачена адміністративна відповідальність.

"Могли дати кримінальне покарання, але схоже на те, що вони пішли шляхом адміністративного", - сказав він.

Нагадаємо, 9 квітня Єлизавета Жарікова під час прес-конференції "регіонала" Вадима Колесніченка кинула у нього двома мішечками з лайном. У нардепа не потрапила. Один із них розбився об стіну. Колесніченко назвав дівчину "хворою".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1034 | Додав: adminA | Теги: Колесніченка лайном, оплески, ДІВЧИНА, 20 міліціонерів, Суд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]