Пт, 2024-04-26, 11:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
29-та конференція командувачів сухопутних військ збройних сил Європейських держав відбулася
Інші останні Новини світу

Протягом 6-8 липня у місті Гарміш-Партенкірхен, Німеччина відбулась щорічна конференція командувачів сухопутних військ збройних сил Європейських держав за участі командування армії США в Європі та Африці.

Цьогорічна конференція зібрала командувачів сухопутних військ з понад 40 країн, що відзначає нагальність та актуальність питань щодо віськової агресії рф на території України. Це підкреслює і головна тема конференції – «Зустріч з викликом великомасштабного бою в Європі: сильніші разом!».

Одним із головних учасників конференції була делегація з України, яку очолив тимчасово виконуючий обов’язки командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Під час виступу на конференції очільник української делегації ознайомив учасників заходу з поточною безпековою ситуацією в районі ведення бойових дій, на тимчасово окупованій території України та вздовж державного кордону.

Також відбулись двосторонні робочі зустрічі з начальником штабу армії США, командувачем сухопутних військ США в Європі та Африці, командувачем сухопутних військ ЗС Швеції, виконуючим обов’язки начальника штабу сухопутних військ ЗС Канади та командиром 18 аеромобільного корпусу США в Європі, під час яких обговорювались питання узгодження напрямків військового співробітництва та питання спільної підготовки підрозділів сухопутних військ ЗС України.

Під час конференції усі учасники заходу підтвердили всебічну підтримку України, що в черговий раз засвідчило незмінність курсу України разом з всім цивілізованим світом.

Україна має перемогти, і ми зробимо все для цього.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 374 | Додав: adminA | Теги: 29-та конференція командувачів сухо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]