Чт, 2024-04-18, 23:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:21
4 атаки ворога ЗСУ відбили, знищили 5 танків, 8 одиниць броньованої техніки, а також 8 артсистем
Інші останні Новини України

Про це повідомив речник МОУ полковник Олександр Мотузяник.

"Основні зусилля противник зосередив на підготовці до розгрому угруповання Об’єднаних сил, встановленні повного контролю над Донецькою й Луганською областями та забезпеченні стійкості сухопутного коридору з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Також російські війська намагаються покращити тактичне положення у Південнобузькому районі та закріпитись в адміністративних межах Херсонської області. Водночас частину підрозділів противник залишив у Гомельській (рб), а також Брянській і Бєлгородській областях (рф) з метою демонстрації військової присутності та сковування українських військ", — повідомив Олександр Мотузяник.

Ворожі підрозділи т.зв. 1 та 2 АК, а також 8 і 58А південного військового округу росії продовжують масовані обстріли українських військ і населених пунктів, проводять штурмові дії вздовж лінії зіткнення. Основні зусилля зосереджено на захопленні н.п. Попасна, Рубіжне, а також оволодіння Маріуполем. В районі останнього за підтримки артилерії та авіації окупанти продовжують штурмові дії заводу «Азовсталь» та морського порту.

"Тривають спроби прориву оборони наших військ на Сєвєродонецькому, Авдіївському та Курахівському напрямках. Також у районі с. Золоте окупанти безуспішно намагалися штурмувати наші укріплення.

Загалом минулої доби в Донецькій і Луганській областях захисники України відбили чотири атаки ворога, знищили п’ять танків, вісім одиниць броньованої та шість одиниць автомобільної техніки, а також вісім артилерійських систем противника", — повідомив речник МОУ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 492 | Додав: adminA | Теги: зсу, знищення 5 танків, 8 артсистем, 8 одиниць броньованої техніки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]