Пт, 2024-04-26, 16:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:08
750 млрд євро Єврокомісія затвердила на боротьбу з наслідками кризи COVID-19
Інші останні Новини Європейського Союзу

Єврокомісія затвердила 750 млрд євро на боротьбу з наслідками кризи COVID-19

Європейська комісія запропонувала план відновлення на суму 750 мільярдів євро для відновлення після кризи, спричиненої пандемією коронавірусу.

Про це йдеться на офіційному сайті Європейської комісії.

“Для забезпечення того, щоб відновлення було стійким, рівномірним, інклюзивним та справедливим для всіх держав-членів, Європейська комісія пропонує створити новий інструмент відновлення”, – сказано в повідомленні.

Цей інструмент поряд з цільовим посиленням довгострокового бюджету ЄС на 2021-2027 роки  збільшить бюджет ЄС до 1,85 трлн євро.

“Це додаткове фінансування спрямовуватиметься через програми ЄС і має погашатися протягом тривалого періоду часу в рамках майбутніх бюджетів ЄС – не раніше 2028 року і не після 2058 року”, – сказано в заяві.

Єврокомісар з питань правосуддя Дідьє Рейндерс заявив, що Єврокомісія, Європейський парламент і Рада ЄС повинні налагодити співпрацю з розробки заходів протистояння фейковим новинам.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 542 | Додав: adminA | Теги: 750 млрд євро, наслідки кризи COVID-19, Єврокомісія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]