Чт, 2024-03-28, 19:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:43
Апеляцію на арешт Антоненка знову перенесли - процес затягується
Інші останні Кримінальні новини

Процес затягується: Апеляцію на арешт Антоненка знову перенесли

Апеляцію на запобіжний захід підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета музиканта Андрія Антоненка не розглянули

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Цензор.НЕТ.

Сьогодні на 10:30 було заплановано розгляд апеляції на запобіжний захід Андрію Антоненку, проте до Київського апеляційного суду його не доставили. У зв'язку з цим апеляцію не розглядали і засідання перенесли на 2 березня.

Крім того, сьогодні о 14:00 розглядати скаргу адвокатів підозрюваного має Печерський суд, який раніше вже двічі переносив засідання у його справі.

Як зазначає видання, іншим фігурантам справи Шеремета запобіжний захід вже обрано - продовжено до квітня, а також розглянуто апеляції адвокатів Яни Дугарь та Юлії Кузьменко. У випадку з Антоненком з незрозумілих причин процес затягується.

Нагадаємо, 5 лютого Печерський суд Києва залишив під вартою підозрюваного в організації вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка на два місяці.

Раніше повідомлялося, що засідання щодо зміни запобіжного заходу музиканту Андрію Антоненку перенесли на 17 лютого.

Згодом стало відомо, що суд переніс розгляд апеляції на арешт Антоненка на 20 лютого.

Довідка: Павло Шеремет загинув у центрі Києва вранці 20 липня 2016 року, коли в автомобілі, на якому він їхав, здетонував вибуховий пристрій, слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство. На відеозаписах, які фіксують момент підкладання вибухівки, були помітні силуети ймовірних убивць, але з'явилася інформація, що МВС також має записи з рисами облич імовірних злочинців.

Шеремет до смерті працював в інтернет-виданні "Українська правда" та на Радіо "Вести". В Україні одразу створили опергрупу з розслідування цього вбивства, до якої увійшли представники ФБР.

Слідство розглядає п'ять версій вбивства Павла Шеремета: злочин здійснений через професійну діяльність на Росії і Білорусі; помилка в об'єкті злочину (готувалося вбивство, цивільної дружини Шеремета й власника видання "Українська правда" Олени Притули); професійна діяльність в Україні – за критичні публікації у виданні "Українська правда" та на радіо "Вести"; зусилля в дестабілізації ситуації в державі; конфліктні ситуації в особистому житті Павла Шеремета – сімейне, комерційне і фінансове становище.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 763 | Додав: adminA | Теги: процес, арешт Антоненка, апеляція, перенесення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]