Ср, 2024-04-24, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Аваков - "всіх учасників акцій протесту в Києві звільнено"
Інші останні Надзвичайні новини
Міністерство внутрішніх справ України (МВС) прийняло рішення про звільнення з-під варти всіх учасників акцій протесту у Києві,  64 людини.

Про це повідомив тимчасовий керівник відомства Арсен Аваков.

За його словами, вже розпочато службові розслідування стосовно деяких працівників правоохоронних органів.

"Призначено службові розслідування відносно ряду співробітників міністерства та обласних УВС за фактами їхніх дій у подіях останнього часу. Проведено нараду з самообороною Майдану, "Правим сектором" і працівниками міністерства, які перейшли на бік народу, за участю керівництва Служби безпеки України (СБУ)", — написав Аваков у своєму Facebook, відзначивши, що головною темою обговорень було "забезпечення порядку на вулицях Києва, спільне патрулювання та охорона ключових об'єктів міста".

Аваков додав, що форми взаємодії співробітників міліції з активістами затверджені і почнуть втілюватися з понеділка, 24 лютого.

Нагадаємо, після призначення Верховною Радою Аваков запевнив, що в керівництві МВС будуть представники "Правого сектора " і самооборони Майдану.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: всіх учасників акцій протесту в Киє, аваков | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]