Пт, 2024-04-19, 20:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



По данным рейтинга продаж авто в России за первые полгода 2013, первое место заработала Lada Kalina, сообщил "Автостат". Второе место у Lada Priora, а третьей в рейтинге стала — Hyundai Solaris.
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2014-02-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Центральний штаб Правого Сектору отримав підтверджену інформацію про високу ймовірність розгону Майдану за допомогою вогнепальної зброї.




19 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, уночі й вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +6...+8 градусів.




Більшість протестувальників – пересічні громадяни, без екіпіровки, з жовто-синіми стрічками.




У Донецькій області на шахті "Північна" (ДП "Макіїввугілля") стався викид газу, смертельно травмовано семеро осіб.




14:20. Мітингувальники розпалили шини на розі вулиць Садової та Інститутській. Вітер зносить чорний дим у бік Верховної Ради України вздовж вулиці Садової.




На вулиці Шовковичній на кордоні між силовиками та мітингувальниками горять КамАЗи і зриваються салюти.




Бойцы Самообороны Майдана начали прорываться через кордоны силовиков в правительственном квартале.




В настоящее время колонна из нескольких десятков тысяч людей начала движение в сторону Верховной Рады Украины.




Вчора, 17 лютого, лідери української опозиції - Арсеній Яценюк та Віталій Кличко зустрілися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель в Берліні.


ВО «Майдан» закликали усіх небайдужих приєднатися до «мирного наступу» на депутатів з вимогою негайно ухвалити всі необхідні рішення для виходу з кризи і врегулювання ситуації.