Вт, 2024-04-23, 20:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:01
"Азовсталь" знищена - під завалами багато людей - заявили зхисники Маріуполя
Інші останні Новини України

У полку "Азов" заявили, що маріупольський металургійний завод "Азовсталь" знищений надпотужними бомбами, а під його завалами перебуває багато людей. Про це заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар, друг Калина, сказав у ефірі Радіо Свобода, передає ЗМІ.

"Про сьогоднішню заяву (депутата Сергія Тарути про розбомблену лікарню біля "Азовсталі" - ред.). Це був наш імпровізований шпиталь. Надпотужні бомби скидаються по цілому заводу "Азовсталь", і зараз перебуває під завалами дуже багато людей... "Азовсталь" розбомблений та знищений практично повністю. Ми витягуємо людей з-під завалів", - сказав Паламар.

При цьому заступник комполку наголосив, що захисники Маріуполя воюватимуть, використовуючи кожен патрон, який залишився, але закликають батьківщину врятувати цивільних, поранених та забрати тіла загиблих.

Як повідомлялося, депутат Сергій Тарута заявив у вівторок, що рашисти скинули потужну бомбу на лікарню в районі "Азовсталі", унаслідок чого під завалами опинилося близько 300 людей, серед них діти. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко цю заяву спростував, а начальник Донецької ОВА Павло Кириленко назвав інформацію про масове ураження людей непідтвердженою.

Раніше Служба безпеки України оприлюднила аудіо-перехоплення розмови, у якій російський військовий розповідає про наказ керівництва "зрівняти із землею" завод "Азовсталь" у Маріуполі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 507 | Додав: adminA | Теги: знищення, Люди, «Азовсталь», зхисники Маріуполя, завали | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]