Пт, 2024-04-19, 00:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:30
«Беркуту» покажуть статки міністра Захарченка - «Наші гроші» на барикадах
Інші останні Економічні новини
«Телевізор» на вул.Грушевського демонструватиме економічні розслідування від «Наших грошей» телеканалу ZIK

Правоохоронці, спецпризначенці повинні знати, як живе їхнє головне начальство. Від завтра, 6 лютого, на екрані київських барикад людям у погонах демонструватимуть сюжети-розслідування про статки міністра внутрішніх справ  Віталія Захарченка, які підготували журналісти антикорупційної програми «Наші гроші» телеканалу ZIK.

Уже майже тиждень - з 1 лютого - у Києві організатори «Телевізора» на Грушевського намагаються прорвати інформаційну ізоляцію, в якій перебувають бійці «Беркута» та строковики ВВ. Відтак на спеціально встановленому екрані їм демонструють новини від медіа, що «по інший бік барикад».

Тепер бійцям покажуть, як живеться Віталію Захарченку. Ще у грудні в ефірі ZIKу вийшов випуск «Наших грошей», в якому журналісти довели: міністр внутрішніх справ - не просто багата людина, а дуже заможна. Він та його родина володіють дорогою нерухомістю в Києві та Донецьку, а також щороку отримують мільйонні прибутки із мармурового кар'єру «Трибушани».

Також планується показ сюжетів «Наших грошей» про палаци представників влади - «Межигір'я-2».

«Через свій «Телевізор» ми намагаємося донести силовикам інформацію, якою вони не володіють, показувати ефіри каналів, до яких, за нашими даними, вони не мають доступу - розповіла один із організаторів «Телевізора» Леся Ганжа. - Власне програма «Наші гроші» змушує задуматися і проаналізувати певні речі, зробити висновки. Можливо, вона допоможе правоохоронцям зрозуміти, чому люди стоять на Майдані».

Зазначимо, що з огляду на рівень об'єктивності та правдивості у подачі інформації, активісти Євромайдану сформували список так званих «чорних» та «білих» медіа, що активно займаються висвітленням протистояння народу із владою.  До переліку «білих» потрапив і західноукраїнський телеканал ZIK.

Про зростання довіри до ЗМІ, що оперативно та об'єктивно показують події Майдану, свідчить і ріст рейтингів. Зокрема, це стосується усіх телеканалів із «білого» списку. Для прикладу, у західноукраїнського ZIK у січні, у порівнянні з груднем, рейтинг по Україні виріс утричі (по цільовій телеканалу 25-55 ЧЖ). Це дані компанії Nielsen, що проводить телевимірювання.  

«Протистояння з владою триває і в інформаційній площині. Попри те, що зараз активно ведеться інформаційна війна, - говорить генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов, - позиція ZIK завжди була однозначною - надавати максимально повну, правдиву та об'єктивну інформацію. Особливо важливим є дотримання цих стандартів журналістики у теперішні дні, коли люди прагнуть максимально орієнтуватися у ситуації, подіях. І, на щастя,  в Україні є чимало медіа, які, попри владний тиск, численні напади на журналістів, виконують свою роботу чесно та по совісті».

Нагадаймо, що від самого початку Євромайдану ZIK намагається максимально повно, об'єктивно та оперативно висвітлювати події протистояння в Києві, Львові та інших містах України.

Так, уже були проведені численні телемарафони, прямі включення із найгарячіших точок. Окрім того, з 28 листопада телеканал та сайт проводить щоденні трансляції hromadske.tv та Eспресо TV, що також потрапили у білий список у категорії «Інтернет-телебачення».



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1063 | Додав: adminA | Теги: «Наші гроші», «Беркуту», статки міністра Захарченка, барикадах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]