Чт, 2024-04-25, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:57
Біля Аляски США перехопили російські стратегічні бомбардувальники
Інші останні Новини світу

Для цього використали винищувачі F-16 та F-22.

Американські винищувачі перехопили двох стратегічних бомбардувальники російської федерації Ту-95.

Про це повідомляє прес-служба Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NOPAD). Саме персонал NOPAD виявив, відстежив, точно ідентифікував російську авіацію, яка увійшла та діяла в розпізнавальній зоні ППО Аляски.

Зазначається, що для перехоплення США використали винищувачі F-16 та F-22. При цьому російські літаки залишалися в міжнародному повітряному просторі і не заходили у повітряний простір Штатів чи Канади. У командуванні додали, що такі польоти відбуваються регулярно і не розглядаються як загроза чи провокаційні дії.

Перехоплення російських літаків

15 березня 2023 року ВПС Великої Британії та Німеччини перехопили літак рф поблизу повітряного простору Естонії. Він не зв'язався з авіадиспетчерською службою цієї країни. Того ж тижня винищувачі НАТО знову перехопили літаки рф біля Естонії.

8 квітня румунські винищувачі, які базуються у країнах Балтії для проведення повітряного патрулювання НАТО, перехопили два російських Су-27. 17 квітня Військово-повітряні сили Великої Британії та Німеччини перехопили три російські літаки над Фінською затокою і Балтійським морем -  поблизу повітряного простору НАТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 390 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]