Сб, 2024-04-20, 07:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:24
Бюро перекладів у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

бюро переклад Наше бюро перекладів у Києві працює на ринку довгий час. Ми пропонуємо клієнтам широкий спектр перекладацьких послуг, готові за короткий термін реалізувати будь-які поставлені завдання! Наш штат https://translation.center нараховує кілька сотень вузькоспеціалізованих перекладачів, які працюють з більш ніж 50 мовами. Ми надаємо тексти, документи, інший контент для перекладу лише кваліфікованим спеціалістам з великим досвідом роботи у необхідному напрямку.

Агентство перекладів гарантує, що всі виконані перекладацькі завдання будуть на 100% відповідати українським та міжнародним стандартам якості.

Які послуги надає наше бюро перекладів у Києві та по Україні

Агентство спеціалізується не лише на письмових перекладах. Ми готові запропонувати клієнтам:

1. Виконання спеціалізованих – технічних, медичних, комп'ютерних, юридичних, літературних та не тільки – перекладів.

2. Послуги синхронного та послідовного усного перекладу https://lcm-company.com/translate на заходах, конференціях, під час проведення ділових перемовин тощо.

3. Кваліфікований переклад документів високого ступеня точності із збереженням розмітки, написів на печатках, а також допомога в отриманні окремих довідок та документації.

4. Послуги легалізації: нотаріальне засвідчення перекладів, проставлення апостилю https://dpereklad.zp.ua/apostil-na-dokumenty (зокрема подвійного апостилю за необхідності), консульську легалізацію.

Високу якість виконання кожного замовлення забезпечуємо за рахунок залучення до виконання робіт досвідчених галузевих перекладачів, знайомих з конкретною сферою, які знають специфіку перекладу текстів у конкретному напрямку, термінологію вибраної мовної пари.

Кожний перекладений нами текст проходить подвійну перевірку коректором та редактором. Дотримання єдності термінології досягається за рахунок використання спеціалізованих глосаріїв та бібліотек.

Переваги співпраці з київським бюро перекладів

1. Ми заощаджуємо час клієнта за рахунок надання послуг у комплексі: вам не потрібно додатково звертатися в сторонні компанії та організації, якщо перекладені тексти вимагатимуть перевірки, верстки, нотаріального засвідчення.

2. Забезпечуємо доступні ціни на весь спектр послуг. Прайс бюро перекладів у Києві є на сайті – ви можете ознайомитись з ним самостійно.

3. Виконуємо роботи в оптимальні строки, незалежно від замовленого обсягу. Великий штат професійних перекладачів дозволяє нам діяти за принципом «розділяй і володарюй», розумно розподіляючи роботу між фахівцями.

4. Гарантуємо грамотність та точність кожного виконаного замовлення, відсутність помилок, змістових неточностей, друкарських помилок.

бюро переклад

Щоб скористатися послугами нашого агентства, достатньо залишити заявку на сайті або зв'язатися з менеджерами бюро за вказаними тут телефонами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 593 | Додав: admin | Теги: переклад, бюро | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]