Сб, 2024-04-20, 04:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:40
Блінкен - Путін пішов у відкриту атаку на суверенітет України
Інші останні Іншомовні новини

Укази російського президента Володимира Путіна про визнання "незалежності" терористичних організацій Донбасу є відкритою атакою на суверенітет України. Це також означає вихід РФ з "мінських угод".

Визнавши "незалежність" самопроголошених т.зв. "ЛНР" та "ДНР" президент Росії Володимир Путін пішов у відкриту атаку на суверенітет України та відмовився від усіх своїх зобов'язань. Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен, інформують іноЗМІ.

Блінкен закликав країни не визнавати нових "держав", створених за допомогою погроз або застосування сили, а також недотримання зобов'язань не порушувати меж іншої держави".

Визнання Кремлем так званих "ЛДНР" також вимагає швидкої й твердої відповіді. "Ми зробимо відповідні кроки у координації з партнерами", – заявив держсекретар США, наголосивши, подібний крок Москви є красномовним прикладом неповаги Путіна до норм міжнародного права.

ЗМІ інформували, що 21 лютого Володимир Путін визнав незалежність та суверенітет т.зв. "ДНР" та "ЛНР". Він підписав договори з ватажками бойовиків Денісом Пушиліним та Леонідом Пасічником про дружбу та співпрацю.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на визнання Росією територій ОРДЛО незалежними.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іншомовні новини | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: Путін, Блінкен, суверенітет України, Атака | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]