Сб, 2024-04-20, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:49
Близько 500 бійців із порту Маріуполя врятували "Азов" та морпіхи
Інші останні Новини України

Морська піхота разом з іншими підрозділами ЗСУ здійснили успішну спецоперацію. Їм вдалося врятувати пів тисячі бійців із Маріуполя.

Військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти спільно з іншими підрозділами ЗСУ та Нацгвардії успішно провели спільну спецоперацію з евакуації прикордонників та поліцейських на завод "Азовсталь".

Миколаївські морпіхи та військовослужбовці "Азова" вийшли на бронетехніку до території морського порту, де перебували бійці Держприкордонслужби та кілька підрозділів Національної поліції. В останніх закінчувався боєкомплект, пишуть ЗМІ.

"Військовослужбовці з боєм прорвалися до бійців, забезпечили вогневе прикриття та на транспорті вивезли близько 500 бійців ДПСУ та НПУ на територію підприємства "Азовсталь", - йдеться у повідомлені.

Повідомляється, що під час реалізації спланованої спецоперації "живій силі окупантів завдали серйозної шкоди".

Зазначимо, православна церква України канонізувала гетьмана Петра Сагайдачного. Його прославлення у лику святих на загальноцерковному рівні вперше відбулося в середу, 20 квітня, в Софії Київській.

Також ЗМІ писали, що загарбники збираються провести псевдореферендум вже на початку травня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 437 | Додав: adminA | Теги: порятунок, 500 бійців, порт Маріуполя, «Азов», морпіхи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]