Чт, 2024-04-25, 15:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:44
Броньовані ракетні установки Stormer відправить Україні Велика Британія
Інші останні Політичні новини

броньовані ракетні установки Stormer Британія невдовзі відправить в Україну броньовані ракетні установки Stormer HVM. Про це повідомляє The Sun із посиланням на поінформовані джерела у Міноборони.

Два тижні тому Міноборони Британії продемонструвало пускову установку Stormer для українських колег на виставці у Солсбері.

Stormer виробляється компанією BAE Systems, для її управління потрібно лише три людини (командир, водій і стрілець) та ракети Starstreak.

Цими ракетами можна збивати ворожі літаки та вертольоти, що низько літають.

Експерти називають їх "найкращим комплектом", який був коли-небудь відправлений західною державою.

13-титонні високотехнологічні пускові установки можуть бути завантажені і відправлені в Україну за лічені дні.

"Не секрет, що Британія зобов’язалася допомогти Україні з її протиповітряними можливостями. Міністр оборони виступить із заявою у парламенті цього тижня", - розповів співрозмовник видання.

Колишній командувач британських військ в Афганістані Річард Кемп зазначив, що комбінація Stormer/ Starstreak завдасть армії путіна великих збитків і посилить боєздатність України.

"Це надзвичайно ефективна, високомобільна бойова машина, яка завдасть серйозну шкоду будь-яким спробам авіації путіна завдати удару з малої висоти", - сказав військовий.

Stormers добре пересуваються навіть у вологих ґрунтах України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 536 | Додав: admin | Теги: броньована, ракетна, установка, Велика Британія, україна, Stormer | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]