Вт, 2024-04-16, 11:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
Будь-яка ядерна атака призведе до кінця режиму Кім Чен Ина - США попередили КНДР
Інші останні Новини світу

Будь-яка атака Північної Кореї на США, їхніх союзників або партнерів, зокрема з ядерною зброєю, призведе до кінця режиму північнокорейського диктатора Кім Чен Ина. Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на зустрічі з південнокорейським колегою Лі Че Супом.

"Будь-яка ядерна атака проти США або їхніх союзників і партнерів, включно з використанням нестратегічної ядерної зброї, є неприйнятною і призведе до кінця режиму Кіма", – сказав Остін, згідно з комюніке.

Остін та Лі Чен Суп сказали, що стурбовані останніми запусками ракет КНДР. За словами глави Пентагону, це дестабілізує ситуацію в регіоні.

Остін закликав Пхеньян "припинити подібні дії та розпочати серйозний діалог", проте зазначив – США поки що не планують змінювати позицію своїх сил у регіоні.

КНДР провела новий раунд ракетних випробувань вранці 3 листопада – ракета впала у Японське море. Це сталося за день після запуску рекордної для Північної Кореї кількості ракет – 23.

США та Південна Корея оголосили у відповідь про продовження військово-повітряних навчань. Як пояснили у Сеулі – "у зв'язку з недавніми провокаціями Півночі". У навчаннях беруть участь близько 240 літаків США та південнокорейські винищувачі – військові планують здійснити 1600 вильотів, рекордних за всю історію щорічних навчань.

2 листопада в Пентагоні заявили, що рф шукає зброю в Ірані та Північній Кореї, а Китай нічого не постачав москві. Того самого дня Білий дім повідомив: КНДР таємно постачає росії снаряди для артилерії.

США обіцяють використати всі інструменти, щоб перешкодити КНДР озброювати росію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 334 | Додав: adminA | Теги: США, КНДР, ядерна атака, кінець режиму Кім Чен Ина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]